Welke versterker heb ik nodig voor mijn speakers?

Welke versterker heb ik nodig voor mijn speakers?

Wanneer u te maken heeft met grotere ruimtes zoals collegezalen en conferentiezalen is het niet gepast om reguliere speakers en versterkers te gebruiken om de audiokwaliteit te behouden. In plaats van de lagere spanning versterkers kunt u dan gebruik maken van 70/100v versterkers, deze hebben een hogere spanning waardoor de versterkers een groter bereik hebben, meer speakers kunnen ondersteunen in meerdere locaties, en ze kunnen grotere speakers aan. Het zou zonde zijn als u te lage spanning heeft en uw gehele speakersysteem straks over moet doen.

Praktische toepassingen

De 70v versterkers zijn toegepast in veel ruimtes waar u wel eens geweest bent. Wanneer er wordt omgeroepen in een grote locatie zoals een IKEA wanneer iemands zoon of dochter wil worden opgehaald uit het speelparadijs dan wordt dit bericht met behulp van de 70/100v versterker over alle speakers in de winkel afgespeeld. Ook de muziek die in het gehele kantoor of de supermarkt wordt afgespeeld wordt ondersteund door zo’n soort versterker. Deze versterkers zijn gemaakt om grotere hoeveelheden speakers van hogere spanning te ondersteunen.

Let goed op uw speakers

Wat u natuurlijk niet wilt is dat u een 70/100v versterker heeft gehaald om er dan achter te komen dat de speakers er niet op willen aansluiten en het niet doen op de versterker. Dit komt doordat niet alle speakers gemaakt zijn voor 70/100v maar vaak juist voor een lagere spanning. De 70/100v versterkers worden vaak ook op een lagere spanning aangeboden, dus wanneer u een heel goed klinkende versterker vindt maar hij is jammer genoeg van een te hoge spanning kijk dan goed of er niet in de productomschrijving bij staat dat de speaker ook met een lagere spanning beschikbaar is. Het tegenovergestelde is vaak moeilijker te vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next post Hoe kun je de zichtbaarheid van je bedrijf op Google verbeteren?